Lifestyle

A Day In My Life With Sensi

1 Dag uit ons leven met baby Sensi in foto’s

Op donderdag 31 mei kwam Corina van Photography by Kaat naar ons huis om een fotoreportage te maken van een dag uit mijn leven met ons dochtertje Sensi Jo.
Sensi is nu 11 maandjes oud en ook al maak ik zelf super veel foto’s van mijn kleine meisje, zo mooi als dat een professioneel fotograaf dat doet krijg ik ze zelf natuurlijk nooit. En daarbij kijkt zij natuurlijk weer met een heel ander oog naar dingen dan dat ik dat zelf doe. Ze volgde al mijn dagelijkse handelingen met haar camera en legde prachtige alledaagse momenten vast.

Is dit iets voor mij?

Ik kan me voorstellen dat veel vrouwen dat denken. Na deze dag aan een aantal van mijn vriendinnen verteld te hebben, kreeg ik dit ook een paar keer te horen. Want ja iemand die een hele dag maar om je heen loopt en constant foto’s van je maakt kan best confronterend en vreemd zijn.

Maar het is het zo waard!!

We hadden rond half 2 afgesproken en dat kwam voor ons echt perfect uit want Sensi werd rond half 3 wakker van haar slaapje waardoor wij nog even de tijd hadden wat dingetjes te bespreken. Toen ze wakker werd liep Corina met mij mee naar boven en begon direct te fotograferen.
Het klinkt misschien gek maar ik had eigenlijk niet eens echt door dat ze erbij was, juist omdat je zo met je kleintje bezig bent vergeet je eigelijk dat er nog iemand bij staat!
Ik ging helemaal op in me dagelijkse gang van zaken met Sensi. Uit haar bedje halen, schone luier, der kleertjes aan en naar beneden voor een fruithapje.

Mijn moeder en stiefvader kwamen langs om gezellig een broodje te eten en we speelde even in de tuin. Na een uurtje kwam Barry (mijn man) thuis en zijn we even lekker naar het strand gelopen om wat te drinken.
Daarna ging ze in haar badje, speelde ze nog een beetje met haar knuffels en kreeg ze de fles waarna ze haar bedje in ging.
Dit zijn geen hele bijzondere bezigheden. Dit zijn dingen die wij allemaal doen. (behalve dat strand dan als je niet in Zandvoort woont, maar dan wandel je vast wel ergens anders in een fijne omgeving)
Maar juist die dagelijkse gang van zaken was zo belangrijk in deze foto serie. De gewone dingen, die je elke dag doet en eigenlijk helemaal niet over nadenkt…

‘Dingen waar je normaal nooit een foto van zou hebben’

Nadat Sensi in bed lag hebben we nog een kop koffie gedronken en is Corina weggegaan! Ik was natuurlijk mega benieuwd naar het resultaat…
De volgende dag kreeg ik de eerste foto al toegestuurd en de dag erna de gehele foto serie van 86 foto’s. Mijn hartje maakte een sprongetje want het was precies zoals mijn dag met Sensi is.

 

Ze had precies de dingen te pakken die zo ontzettend herkenbaar zijn en ‘gewoon’

Precies hoe mijn leven er nu uit ziet met haar. Zulke moment zijn inderdaad gewoon, maar ook tijdelijk. En het cliché dat je moet genieten van je kleine baby is waar, want de tijd gaat snel en voor je het weet is ze 1 jaar.
Deze tijd komt nooit meer terug en als ik daaraan denk is dat best verdrietig. We zijn zo druk met alle dingen in ons leven helemaal als je een druk zakelijk leven hebt, een groot sociaal leven en ook zo graag wilt genieten van je gezin.
Maar deze dag staat vast op foto en staat dus toch een klein beetje stil. Want over 20 jaar kan ik het boek erbij pakken, kan ik er doorheen bladeren en zal ik waarschijnlijk een klein traantje laten bij de herinnering aan deze mooie en waardevolle tijd uit ons leven.

Lijkt het jou ook leuk om een dag uit je leven met je baby vast te leggen? Kijk dan even op de Instagram van Corina voor meer beelden en maak een afspraak met haar!